torsdag 22 augusti 2013

Jag, en medelålders kvinna. Eh?

Jag känner att vi måste prata lite om Robbie. För det första är han ju bara en alldeles strålande artist. Vansinnigt underhållande och han sjunger som en gud.

Men som de flesta andra har också Robbie blivit äldre.  Och även tydligen för Robbie, som för de flesta andra människor, förändras rösten när man blir äldre.  Han uttryckte ett härligt ärligt "jag kan inte sjunga den där höga tonen så var snäll och sjung den i stället för mig" i She's the one. Det var nästan lite rörande.

Men alltså, idag när jag öppnade Hesari fick jag läsa att jag är medelålders. Det hade jag nog definitivt inte förväntat mig. Det är ju klart att fansen också blir äldre, men medelålders? Redan?  Jag tolkar det som att killen som skrev artikeln måste vara ung. Mycket ung. Så ung att han tror att man är medelålders när man är 30.Läs hela recensionen på hs.fi.

6 kommentarer:

Petra Pauliina sa...

Jag minns jag läste samma inför konserten i Köpenhamn... Kanske 30 is the new.. öh... medelålders? Yikes.

Jag kände också lite vemod då jag såg på hans uppträdande och lyssnade på sångerna; kändes inte det att det här var hans tack-o-hejdå-turné?

Anonym sa...

Gränsen går väl just vid 30 kan man tänka. Jurgita med boobsen var ju en nuori nainen på 29. Tur att ni inte på konserten visste hur medelålders ni är.
Synne

Lisa sa...

HAHAHAAA!! Medelålders schmedelålders. Jonej, ingen fara. Dessutom tror jag det är en state of mind när man blir medelålders.

Camsan sa...

Haha Petra, fast om 30's är det nya medelålders borde ju livslängden vara 60. Borde inte medelåldern snarare bli högre i takt med att befolkningen också blir äldre?
Och ja, kanske det var ett slags farväl, den här konserten. Men å andra sidan upplevde jag det mera som ett steg vidare, så där som att det är okej att bli äldre och det är okej att inte klara av samma saker som man gjorde som 20-åring, men att man nu kan göra nya saker. Får se om han fortsätter komma ut med nya skivor.

Synne: ja tur att vi inte förstod det.

Lisa: om medlelålders är en state of mind tror jag nog inte att någon är medelålders. Det har ju liksom lite negativ klang, så vem vill nu själv kalla sig medelålders, även om man är det?

lisa sa...

Sant. Kom på att min teori inte alls var vattentät. Och nej det är ju inte direkt lockande att börja samla medelålders-poäng. Eller tant-poäng för den delen heller.

Anonym sa...

Medelålders, gammelfaster osv, finns många ord med lite dubiös klang.
Synne