onsdag 21 augusti 2013

Bröllopsresa part 1

Okej, så vi har besökt Tallinn, bott på svindyr Sovjetkvarleva från OS 1980, känt oss som sunkiga spritturister och lastat bilen full med bröllopsdrycker, men framför allt har vi varit på dejt med Robbie Williams. Robbie Williams. Alltså ÅH Robbie Williams! 

Så kan man göra saker när man inte blir väckt av barn 7.30: man kan ställa väckarklockan på 7.00 (jag vet, ba hur tänkte ni där?) och ta en simtur i spahotellets bassäng.
Betongbunker a.k.a. "Spahotellet". Skulle vara perfekt för en Bondfilm, man kan nästan se Roger Moore hoppa omkring bland balkongerna. Det skulle inte skada att ge fasaden en omgång med en högtryckstvätt. Till att börja med.

1 kommentar:

Rouva G sa...

Ah, ni gick på samma som vi! "Topspa", verkligen. :D Jag tror vi var dom enda gästerna under 65 år. Och så förstod jag inte riktigt vad som var så "top", när till och med Riihimäkis simhall ser finare ut en vad de erbjuder, för att inte tala om Mäkelänrinne. :P

Men det är ju ändå en semester. "The happiest people don't have the best of everything, they do the best of everything they have."