torsdag 7 mars 2013

Kalasförberedelserna

På lördag blir det kalas och idag har hela dagen gått åt till att städa och feja och greja inför kalaset. Dessvärre fick jag lära mig av damerna på sykursen att man gör klokast i att städa först efter kalaset. Annars får man göra det två gånger. Oh well.

Ett av dagens dilemman har dock varit att fundera på det här med vardagsrumsmattan. Man kan liksom berätta en liten saga om den:

Det var en gång en ren matta. Sedan kom den hem från tvätteriet.

Samma saga kunde man berätta om mattan i barnets rum. Så idag har jag funderat på om ni som är på väg på kalas på lördag hellre vill titta på en matta med bajs-, kaffe- och blomkålssoppsfläckar eller en matta med kisifläckar? Nu har ni en enastående chans att rösta för att medverka i kalasinredningen!

På telefonfronten har det också hänt saker. Den goda nyheten är att jag är med telefon. Den dåliga nyheten är att man måste aktivera sitt nya simkort genom att skicka ett aktiverings-sms från sitt gamla simkort. Det funkar ju utmärkt när telefonen och simkortet ligger i någon skurks händer. Bra tänkt där, Sonera! Så jo nej vi kan inte ringas ännu*. Men kanske inom en snar framtid.

*Wordfeud, det fungerar däremot utmärkt!

Inga kommentarer: