torsdag 13 september 2012

Ett starkt behov

Åh jag vill ha en ny höstgarderob! Ny snygg läderväska och ny fin klänning i 60-talsmodell med trekvartsärm från Marimekko och nya snygga blusar med runda spetskragar och kashmirkoftor i läckra färger och nya senapsgula stickade bomullsstrumpisar och söta gröna tweedshorts att ha med strumpisarna. Jag vill gå på jobb så att jag har användning för allt det här dessutom. Och jag vill ha fina nya underkläder från Calvin Klein i härliga mönster och färger och jag vill bränna upp mina skittråkiga amningsbehåar.

Jag är så led på att gå omkring i mjuka bekväma kläder som man kan sitta i på golvet och amma i. Att gå omkring i kläder som inte är så ömtåliga och som tål att tvättas varje dag och som det inte är så noga med om de får en bestående morotspuréfläck. Åh jag är så trött på det. Jag är så trött på mammaledighetskläder att jag somnar.

3 kommentarer:

Prinsessan Heidi sa...

OH I HEAR YA! Ska vi ordna bål? Alltså jag tänker nog spara det mesta för man vet aldrig om det kommer ett till, men det skulle kännas så befriande att få bränna upp fast bara ETT av de skittrista amningsplaggen ;)

Camsan sa...

jo! Jag är med på bål! Kan vi blanda en och dricka samtidigt som vi bränner?

Prinsessan Heidi sa...

JA. Bål och drinks it is :)